- انواع کسب و کارها: 5 نوع مختلف کسب و کار را بشناسید
برای بررسی رابطه بین رفتار والدین و خطر خودکشی فرزندان لازم است که ابتدا میزان خودکشی نوجوانان و جوانان را بدانیم. براساس آمار میزان خودکشی در کشورمان در 1392 که به روزترین آمار تا شهریور 1394 بوده 54 درصد کل خودکشیها مربوط به جوانان زیر 30 سال بودهاست. طبق آمار دولتی ایالات متحده در سال 2015 نیز نزدیک به 5900 نوجوان در سنین بین 10 و 24 سالگی در این کشور اقدام به خودکشی کردند.
پژوهشگران معتقدند احتمال خودکشی در نوجوانان و جوانانی بیشتر دیده میشود که احساس میکنند والدینشان به ندرت به سلامت احساسی آنها اهمیت و علاقه نشان میدهند و این خطر در نوجوانانی که تصویر ذهنی افرادی متوجه از پدر و مادرشان دارند کمتر دیده میشود.
نتایج تحقیقاتی که توسط دانشگاه سینسینتی انجام شد نشان میدهد که میزان خودکشی در میان نوجوانان رو به افزایش است و موجب بالارفتن نگرانیهای والدین، معلمان و کارشناسان سلامت میشود.
تنها در ماه گذشته یک دختربچه 10 ساله در کلرادو و یک دختر 13 ساله در کالیفرنیا خود را به دار آویختند. والدین آنها میگویند که خشونتها و آزار و اذیتهای موجود در مدرسه با مرگ آنها در ارتباط است.
مطلب مرتبط: 25 کشور با بالاترین نرخ خودکشی در جهان
کیت کینگ- هماهنگکننده برنامههای آموزشی و ارتقاء سلامت در دانشگاه سینسینتی میگوید: ” پدر و مادرها همیشه از ما میپرسند که آنها به عنوان پدر و مادر چه کاری میتوانند انجام دهند و رفتار والدین و خطر خودکشی فرزندان چه ارتباطی است”؟
” بچهها نیاز دارند که بدانند کسی از آنها حمایت میکند و متاسفانه بسیاری از آنها از چنین تجربهای محروم هستند و این مسئلهای اساسی است”.
کینگ و همکارش زیربنای نتایج خود را مطالعهای قرار دادند که در سال 2012 روی افراد 12 سال به بالا انجام شده بود و رابطهای قابل توجه را بین رفتار والدین و افکار مربوط به خودکشی در بین نوجوانان و جوانان نشان میداد.
آنها دریافتند که نوجوانان 12 و 13 ساله بیشترین تاثیر را از رفتار پدر و مادر خود میگیرند.
به گفته محققان، احتمال بروز افکار مرتبط با خودکشی در کودکان این گروه سنی که گفته بودند والدینشان به ندرت به آنها گفتهاند که به آنها افتخار میکنند یا هرگز چنین چیزی را به آنها نگفتهاند 5 برابر بیشتر از بقیه است.
همچنین احتمال طراحی نقشه خودکشی در این افراد 7 برابر بیشتر از بقیه بود. به علاوه، اقدام به خودکشی در این کودکان هم 7 برابر بیشتر از کودکان دیگر دیده شد.
همچنین در نوجوانان 12 و 13 سالهای که والدینشان هرگز به آنها نگفته بودند که کار خوبی انجام دادی یا هرگز در انجام تکالیفشان به آنها کمک نکرده بودند خطر خودکشی بصورت غیرعادی مشاهده میشد.
مطلب مرتبط: خودکشی :افکار، علائم، درمان ها و پیشگیری از خودکشی
در بین نوجوانان 16 و 17 ساله نیز احتمال شکل گیری افکار مربوط به خودکشی در بین آن هایی که میگفتند پدر و مادرشان هرگز به آنها نگفته بودند که به داشتن آنها افتخار میکنند 3 برابر بیشتر از سایرین بود. احتمال طراحی نقشه خودکشی و اقدام به خودکشی تقریبا در آنها 4 برابر بیشتر از نوجوانانی بود که والدین آنها برخی اوقات یا اغلب به آنها نشان میدادند که از داشتن آنها به خود میبالند.
ارتباط مثبت
محققان تاکید کردند که این تحقیق بر اساس درک و تصویر ذهنی نوجوانان از رفتار پدر و مادرشان انجام شده است و این احتمال وجود دارد که برخی از والدین با نحوه پاسخ دادن فرزندشان مخالفت خواهند کرد.
کینگ میگوید: تصورات ذهنی نوجوانان شدیدا در شکل گیری افکار مربوط به خودکشی و اقدام به آن موثر است. برخی اوقات والدین تصور میکنند که توجه کافی دارند اما از دیدگاه نوجوان آنها اینگونه نیست.
برخی روشهای مناسب برای پدرها و مادرها به منظور محافظت از فرزندانشان در برابر خودکشی عبارتند از: رابطه مستقیم و تعامل مستقیم بین والدین و نوجوانان که باعث شکل گیری تصویر ذهنی توانمند بودن در آنها میشود.
مطلب مرتبط: به فردی که قصد خود کشی دارد این 10 چیز را نگویید
درصورتیکه والدین توجه کافی به نوجوان خود نداشته باشند احتمال امتحان کردن مواد مخدر یا رفتارهای جنسی خطرناک نیز در آنها وجود خواهد داشت.
یک راهحل کلیدی برای کشف رفتار والدین و خطر خودکشی فرزندان این است که مطمئن شویم رابطه مثبتی بین کودک و والدین و خانواده شکل گرفته است.
این تحقیق به بررسی تکمیل کردن فرآیند خودکشی در نوجوانان نپرداخته است بلکه تمرکز آن بر شکل گیری افکار مرتبط با خودکشی، طراحی نقشه خودکشی یا اقدامی برای گرفتن جان خودشان بوده است.
مراکز پیشگیری و کنترل بیماریها در ایالات متحده گزارشی ارائه کرده که در آن اعلام شده است میزان خودکشی در بین دختران نوجوان از سال 2007 تا 2015 دوبرابر شده و در بین پسران هم افزایش 30 درصدی داشته است.
مطلب مرتبط: مشاوره خود کشی :اگر قصد خود کشی دارید ابتدا این 5 توصیه را بخوانید
طبق آمار دولتی ایالات متحده حدود 5900 نوجوان 10 تا 14 ساله در سال 2015 در این کشور اقدام به خودکشی کردند.
کارشناسان معتقدند که فاکتورهای متعددی با خودکشی در ارتباط هستند که افسردگی و سلامت ذهنی، تاثیرات منفی رسانههای اجتماعی، پرخاشگری، چالشهای اقتصادی و قرار گرفتن در معرض خشونت را میتوان برخی از آنها دانست.
کینگ معتقد است که برخی رفتارهای پایه والدین هم در این فرآیند تاثیرگذار خواهد بود.
به گفته کینگ، شما میتوانید به فرزند خود بگویید ” به تو افتخار میکنم، کار خوبی انجام دادی”، با آنها تعامل داشته باشید و به آنها در انجام تکالیفشان کمک کنید و اینگونه ارتباط بین رفتار والدین و خطر خودکشی فرزندان را کمرنگ کنید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – فاطمه یحیی
منبع: thejakartapost
بین رفتار والدین و خطر خودکشی فرزندان چه ارتباطی است؟
مطالب مرتبط
درمان جای جوش :20 درمان طبیعی برای از بین بردن جای جوش
21 ویژگی که یک زن خوب برای شوهرتان باشید
اختلالات رفتاری:10 رایج ترین اختلال رفتاری بزرگسالان
4 روش کنترل نگرانی و اضطراب خود را بدانید
اختلال شخصیت ضد اجتماعی: 7 نشانه، علت ها و درمان آن
33 موثرترین روش غلبه بر ناکامی
10 برترین شرکت هواپیمایی دنیا در 2018
عزت نفس پایین: 25 نشانه که عزت نفس شما پایین است
50 روش منحصربه فرد افزایش عزت نفس که معجزه میکند
10 راهکار موفقیت سریع در هر کسب و کار که باید بدانید
عوارض نخوردن صبحانه: 10 تاثیر زیان آور حذف صبحانه از برنامه غذایی
25 آسان ترین زبان دنیا برای یادگیری